Mostar

Otvoren šaht u Omladinskoj: Rupa označena granom i paletom

Vijesti / Flash | 05. 08. 2023. u 16:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Čitateljica / Otvoren šaht u Omladinskoj

"Šaht je dubok oko 1,80 m, a promjera 80x80 cm....Može netko upasti, jako je duboko", kazala je za Bljesak.info zabrinuta čitateljica.

Naime, otvoreni šaht nalazi se u Ulici Hrvatske mladeži preko puta ulaza u Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva. 

"Neki čovjek je to sada improvizirano označio, no bojim se da to netko može pomaknuti kada bude prolazio jer se to nalazi na prometnici i opet stvoriti problem. Netko bi mogao upasti i stradati", navela je.

Foto: Čitateljica / Otvoren šaht u Omladinskoj

Svi prolaznici, ali i vozači pozivaju se na oprez do sanacije.

Podsjetimo, nije ovo prvi put da građani preuzmu označavanje rupe u svoje ruke. U siječnju ove godine šaht je propao u Ulici kralja Tomislava na starom igralištu, a snalažljivi građanin označio ju je granom i polomljenim trokutom.

Nedugo nakon objavljenog teksta na portalu Bljesak.info dogodilo se upravo ono na što smo i upozorili. Lakša prometna nezgoda dogodila se u Ulici kralja Tomislava, točnije na starom igralištu tako što je automobil marke Ford upao u rupu koja se stvorila nakon što je oštećeni šaht upao u istu.

Radnici poduzeća HP Investing ubrzo nakon prometne nesreće su sanirali šaht, a ostaje se nadati kako se isti scenarij neće ponoviti u Ulici Hrvatske mladeži.

Kopirati
Drag cursor here to close