Još jedan dio slagalice

Otkud toliko odbačenih banana u selu kraj Širokog Brijega?

Teško se oteti dojmu da odbačene, još zelene banane, imaju veze s pronalaskom kokaina u pošiljci ovog voća
Vijesti / Flash | 03. 06. 2023. u 20:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ovo je hrpa banana u mjestu Lipno, koje se nalazi između Širokog Brijega i Ljubuškoga, a koju nam je poslao jedan naš čitatelj uz opasku da je tu "sigur bio pritovar jer su banane još zelene". U Lipnu nema majmuna pa sama fotografija govori kako je netko, očito, tražio nešto pa kad nije pronašao ono što traži jednostavno višak odložio na imrpovizirano odlagalište otpada", objavio je portal Bild.ba.

Podsjetimo, na području Širokog Brijega otkrivena je pošiljka 124 kilograma kokaina vrijednog između 10 i 15 milijuna eura, izvijestili su u subotu mediji nakon čega se oglasila i državna policijska agencija SIPA.

"Policijski službenici SIPA su jučer na području Širokog Brijega otkrili i privremeno oduzeli 124 kilograma praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain", priopćili su u subotu iz ove državne policijske agencije.

Dodali su kako s ciljem daljnjih istražnih radnji ne mogu otkriti druge pojedinosti.

Mediji su objavili da je u skladištu kompanije koja bavi uvozom voća u Širokom Brijegu pronađena veća količina droge. Radnici su odmah po otkriću droge izvijestili vlasnika koji je alarmirao policiju.

Vrijednost otkrivenog kokaina je, neslužbeno, između 10 i 15 milijuna eura.

 

Kopirati
Drag cursor here to close