Spomen na Pomen

Otkrivena spomen ploča hrvatskim braniteljima stradalim na jablaničkoj bojišnici

Brojna rodbina, prijatelji, suborci, ratni zapovjednici, te osobe iz društvenog i političkog života Tomislavgrada i Rame nazočili su svečanom otkrivanju spomen-ploče te polaganju vijenaca i paljenju svijeća poginulim tomislavgradskim braniteljima
Vijesti / Flash | 22. 07. 2018. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, na Pomenu iznad Doljana u nedjelju je održan komemorativni skup "Spomen na Pomen", tijekom kojega je otkrivena spomen-ploča u siječnje na osam hrvatskih branitelja, stradalih na jablaničkoj bojišnici.

Brojna rodbina, prijatelji, suborci, ratni zapovjednici, te osobe iz društvenog i političkog života Tomislavgrada i Rame nazočili su svečanom otkrivanju spomen-ploče te polaganju vijenaca i paljenju svijeća poginulim tomislavgradskim braniteljima koji su tijekom ratne 1993. godine dali svoje živote za opstojnost hrvatskog naroda na ovim prostorima.

Svečanom otkrivanju i blagoslovu spomen ploče prethodila je sveta misa koju je predvodio gvardijan tomislavgradskog franjevačkog samostana fra Sretan Ćurčić.

Kopirati
Drag cursor here to close