Sućut

Ostojić: Sveučilište u Mostaru će sačuvati vječnu uspomenu na poginule studente

Vijesti / Flash | 19. 12. 2015. u 15:39 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Duboko nas je pogodila tragična vijest o pogibiji naših studenata. Obiteljima poginulih u svoje osobno ime, i u ime Sveučilišta u Mostaru, izražavam najdublju sućut. Naše misli su sa obiteljima nastradalih. Ovo je težak i veliki gubitak za Sveučilište u Mostaru. Sveučilište u Mostaru će sačuvati vječnu uspomenu na naše studente", stoji u izjavi rektorice Sveučilišta u Mostaru u povodu pogibije studenata Sveučilišta u Mostaru.

Četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vinkovaca i okolice, utopilo se nakon što je jutros oko 10 sati vozilo vinkovačkih prometnih oznaka palo u Neretvu sjeverno od Mostara, a samo jedan putnik se uspio spasiti i isplivati.

''Potreseni informacijom o tragičnoj nesreći u kojoj je poginulo četvero mladih studenata, kolega i naših dobrih prijatelja, u ime svih studenata mostarskog Sveučilišta izražavam duboku tugu, žaljenje i suosjećanje s obitelji i prijateljima naših stradalih kolega'', navedeno je u priopćenju Marka Krpana glasnogovornika Sveučilišta u Mostaru.

 

Kopirati
Drag cursor here to close