Treću godinu zaredom

Osiguran 91 pripadnik Gorske službe spašavanja u ŽZH

Osiguranje pripadnika GSS-a u ŽZH od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) odnosi na osiguravateljsko pokriće od 0 do 24 sata.
Vijesti / Flash | 07. 02. 2020. u 22:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treću godinu zaredom Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke ugovorila je policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za sve članove tj. pripadnike Gorskih službi spašavanja (GSS) u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Zaključenom policom osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) svi pripadnici GSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj, njih ukupno 91, osigurani su od sljedećih rizika: smrt uslijed nezgode, trajni invaliditet uslijed nezgode, smrt uslijed bolesti, troškovi liječenja i dnevna naknada za liječenje u bolnici.

Osiguranje pripadnika GSS-a u Županiji Zapadnohercegovačkoj od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) odnosi na osiguravateljsko pokriće od 0 do 24 sata.

U 2017. i 2018. godini Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke potpisala je ugovore o međusobnim pravima i obvezama s Gorskim službama spašavanja Široki Brijeg, Posušje, Grude i Ljubuški, objavljeno je na službenoj stranici Uprave civilne zaštite ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close