Što se čeka?

Optužnica u slučaju premlaćivanja u hotelu Jablanica još nije podignuta

„Po našem saznanju optužnica još nije podignuta i očekujemo tužiteljsku odluku“, kazali su iz odvjetničkog ureda Dalipagić-Crnjac koji zastupa Enisu Klepo.
Vijesti / Flash | 29. 09. 2023. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Optužnica protiv Amira Džafića vlasnika hotela Jablanica koji je u kolovozu pretukao svoju zaposlenicu Enisu Klepo još nije podignuta, potvrđeno je za Bljesak,info iz odvjetničkog ureda Dalipagić-Crnjac.

„Po našem saznanju optužnica još nije podignuta i očekujemo tužiteljsku odluku“, kazali su iz odvjetničkog ureda Dalipagić-Crnjac koji zastupa Enisu Klepo.

Inače, odlukom glavnog kantonalnog tužitelja, ovaj predmet označen kao prioritetan u radu Područnog tužiteljstvu Konjic.

''Tužilaštvo HNŽ, u suradnji s PU Konjic, provodi sve planirane istražne radnje u cilju utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja u navedenom slučaju. Postupajuća tužiteljica je naložila provođenje medicinskog vještačenja, kao i vještačenje CD-a, odnosno videozapisa s mjesta događaja. Također, ponovno je saslušana svjedokinja - oštećena E. K., ovog puta pred postupajućom tužiteljicom, a nakon što je to prethodno učinjeno u PU Konjic'', kazala je Ana Rajič, glasnogovornica Tužiteljstva HNŽ.

Klepo je početkom kolovoza brutalno pretučena od strane A.DŽ. na radnom mjestu u hotelu Jablanica nakon što je najavila otkaz i zatražila plaću za srpanj. Vlasnik hotela u kojem je radila nanio joj je teške tjelesne ozljede zbog kojih je i bila zadržana na liječenju u SKB Mostar.

Nakon ovog slučaja u Jablanici i drugim gradovima širom BiH održani su prosvjedi podrške Enisi Klepo.

Kopirati
Drag cursor here to close