Čović u Čitluku

Općina Čitluk može računati na podršku većih razina vlasti

Vijesti / Flash | 06. 02. 2017. u 15:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović razgovarao je u ponedjeljak u Čitluku s predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Čitluk i načelnikom te općine Marinom Radišićem.

Radišić je tom prilikom upoznao predsjednika HDZ-a BiH s aktualnim prilikama i aktivnostima koje se provode na području općine Čitluk, s kratkim osvrtom na protekle lokalne izbore, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Na sastanku je istaknuta potpora projektima važnim za općinu koji se provode ili su planirani, prije svega infrastrukturnim projektima, gospodarskim, kulturnim i sportskim.

Razgovarano je i o imenovanju sudaca u Općinski sud u Čitluku, zatim o žurnoj rekonstrukciji ceste Mostar - Čitluk koja je nedavno prekategorizirana u magistralni pravac, sigurnosnoj situaciji u općini, te turističkoj boravišnoj pristojbi.

Čović se na sastanku osvrnuo na rad Općinskog odbora, čestitao uvjerljivu pobjedu na lokalnim izborima, te podržao planirane projekte vezane za općinu.

Posebice je naglasio kako općina Čitluk može računati na podršku većih razina vlasti koji će joj pomoći u daljnjem razvoju i implementaciji predviđenih projekata, ukoliko bude inicijative s lokalne razine.

Također, Čović je govorio i o aktualnoj političkoj situaciji te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucionalna jednakopravnost hrvatskog naroda s ostala dva naroda u BiH.

Na sastanku u Čitluku sudjelovali su i članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Čitluk, vijećnici Općinskog vijeća, te dužnosnici HDZ-a BiH sa svih razina vlasti iz te općine, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close