Sanitarni kontejner

Olakšanje za 2016.: Pisoari na bh. granicama

Vijesti / Flash | 30. 12. 2015. u 09:12 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi se popravilo opće stanje na graničnom prijelazu Rača postavljen je novi sanitarni kontejner sa četiri toaleta, a izvršena je i restauracija postojeće tuš kabine.

Pored toga, izvršeno je čišćenje i dezinfekcija bazena sa vodom, ugradnja hidrohlorinatora za doziranje vode hlorom, kao i ugradnja filtera za prečišćavanje vode.

Popravke na graničnom prijelazu Rača urađene su u skladu sa raspoloživim sredstvima u proračunu Uprave namijenjenim za tekuća održavanja.

Podsjećamo, od ukupno 89 graničnih prijelaza koje ima Bosna i Hercegovina, na 54 prijelaza se nalaze službenici Uprave za neizravno oporezivanje, dok se na ostalim graničnim prijelazima nalaze samo pripadnici Granične policije BiH.

Kako je postojećim Zakonom o graničnoj kontroli nadležnost za održavanje graničnih prijelaz povjerena UNO, neophodno je da se u u proračunu Uprave osiguraju dovoljna sredstva kako bi se prijelazi mogli održavati na način da pruže zadovoljavajuću uslugu svim građanima i poreznim obveznicima, navodi se u priopćenju Uprave za neizravno oporezivanje.

Kopirati
Drag cursor here to close