Direktno!

Kabiri: ''Pošaljite prijetnje smrću sa vašim imenom i prezimenom i fotografijom''

Poruka je objavljena u utorak na društvenoj mreži Instagram.
Vijesti / Flash | 07. 11. 2023. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dragi hejteri, ljubazmo molimo da pošaljete vaše prijetnje smrću punim imenom i prezimenom, telefonskim brojem i fotografijom lica. Hvala vam'', poručio je na društvenim mrežama Amir Gross Kabiri, izraelski biznismen koji je preuzeo mostarski Aluminij, koji je ujedno i predsjednik Gospodarske komore Izraela u Mostaru, Židovske općine Mostar i potpredsjednik mostarskog Zrinjskog.

Osim na hrvatskom, poruku je objavio i na engleskom jeziku.

Poruka je objavljena u utorak na društvenoj mreži Instagram.

Podsjetimo, u sjedištu Aluminij industrije u Mostaru u ponedjeljak je zaprimljen prijeteći telefonski poziv nakon čega je policija napravila pregled i utvrdila kako se radilo o lažnoj prijetnji, priopćeno je iz ovog poduzeća.

Prema izjavi glasnogovornika MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevita Marića, nešto prije 17 sati u Aluminiju su primili telefonski poziv u kojemu je nepoznata osoba zaprijetila da će ‘sve dići u zrak’. 

Iz Aluminij Industrije kazali su kako imaju puno povjerenje ''da će lokalne vlasti identificirati i uhititi osobe odgovorne za ovaj čin i da će iste apsolutno zakonski odgovarati za navedeno djelo''.

Kopirati
Drag cursor here to close