Unutarstranački dogovor

''Odmenuta četvorka'' vraća se u klub SDA

Vijesti / Flash | 01. 02. 2017. u 17:29 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik SDA Safet Softić izjavio je da je završen unutarstranački razgovor sa Senadom Šepićem, Sadikom Ahmetovićem, Salkom Sokolovićem i Šemsudinom Mehmedovićem, izražavajući uvjerenje da će se ovi zastupnici Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH vratiti u Klub SDA.

“Sve ono što se tiče razgovora sa ovom četvoricom zastupnika SDA mi smo priveli kraju. Predsjedništvo stranke je usvojilo zajednički usaglašen stav, čime smo došli u poziciju da ove zastupnike možemo vratiti u Klub SDA u Zastupničkom dom Parlamentarne skupštine BiH”, izjavio je Softić danas novinarima, javlja Buka.

On smatra da će stranka iz ove cjelokupne situcije izaći jača, napominjući da je tijekom sjednice Predsjedništva SDA bilo i tonova u smjeru isključivanja Šepića iz stranke od pojedinih članova.

“To na kraju sjednice Predsjedništva SDA nije prihvaćeno, već je naprotiv, prihvaćen zaključak da Šepiću budu skinute sankcije koje su mu uveli iz Općinskog odbora SDA Cazin”, rekao je Softić.

“Odmetnuta četvorka” je sredinom prosinca, izražavajući nezadovoljstvo stanjem u stranci, a posebno liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, zaprijetila da će napustiti Klub SDA u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close