Afera "Respiratori"

Odgođen nastavak suđenja Novaliću: Ozljede prilikom teškog pada

Sud je odložio ročište na neodređeno vrijeme i zatražio dostavljanje relevantne medicinske dokumentacije
Vijesti / Flash | 05. 12. 2022. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obrana Fadila Novalića optuženog za nabavku spornih 100 kineskih respiratora u vrijednosti od 10.530.000 KM dostavila je danas Sudu podnesak u kome je zatraženo odlaganje pretresa, zakazanog za 7. prosinac.

U podnesku se navodi da je optuženi Novalić "dana 26.11.2022. godine doživio težak pad, prilikom kojeg je zadobio višestruke ozljede, zbog kojih je hospitaliziran. S obzirom na ozbiljnost ozljeda, te njegovo loše stanje, obavještavam Vas da Novalić neće biti u mogućnosti pristupiti glavnom pretresu koji je zakazan za 07.12.2022. godine, te Vas molim da ovaj pretres odgodite."

Sud je odložio ročište na neodređeno vrijeme i zatražio dostavljanje relevantne medicinske dokumentacije.

Prethodno ročište od 30.11.2022. godine bilo je odloženo iz istih razloga.

Podsjetimo, Premijer Federacije doživio je nesreću tijekom planinarenja, a oglasivši se na Facebooku napisao je kako ozljeda nije strašna te da se brzo vraća poslovnim obvezama.

"Dragi prijatelji, danas sam se malo ozlijedio ali hvala Bogu nije ništa strašno. Uskoro sam nazad na poslu i nastavljam raditi za dobrobit svih građana Federacije. Hvala vam na komentarima podrške i lijepim željama. Vidimo se uskoro!" napisao je Novalić na svom Facebooku. 

Kopirati
Drag cursor here to close