Pao dogovor

Odblokiran promet na M-17, radnici Željezare napustili petlju Blatuša

Nakon što su predstavnici federalne vlade prihvatili zahtjev sinidikata Željezare Zenica, radnici su napustili petlju u Blatuši.
Vijesti / Flash | 25. 01. 2018. u 21:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promet na magistralnoj cesti M-17 ponovno je u funkciji, nakon što su je danas na petlji Blatuša u Zenici blokirali radnici 'Željezare' Zenica.

Nakon što su predstavnici federalne vlade prihvatili zahtjev sinidikata 'Željezare' Zenica, radnici su napustili petlju u Blatuši.

Podsjećamo, premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić i federalni ministar energije, rudarstva i industrije Nermin Džindić, premijer Vlade Zeničko - dobojske županije Miralem Galijašević i predsjednik sindikalne organizacije 'Željezare' Zenica Avdija Halilović večeras su u Zenici nakon višesatnog sastanka potpisali sporazum o razumijevanju kojim su dogovorili ubrzano rješavanje problema radnika 'Željezare' koja se nalazi u stečajnom postupku.

Prema informaciji dežurnog operativnog službenika policije MUP-a ZDŽ uklonjeni su svi predmeti koji su bili postavljeni na kolnik i promet se ponovno normalno odvija na tom dijelu ceste.

Sudionici u prometu na magistralnoj cesti M-17 se upozoravaju da voze pažljivo, jer su se tijekom blokade, u oba smjera stvorile duge kolone motornih vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close