Velika šteta

Obilna kiša i olujni vjetar napravili kaos u Zenici

U Zenici tijekom noći olujni vjetar oborio stablo i razbio stakleni izlog.
Vijesti / Flash | 23. 10. 2017. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jak olujni vjetar praćen jakom i obilnom kišom protekle noći je zahvatio šire područje Zenice i u nekim dijelovima grada napravio veće štete.

Profesionalna vatrogasna jedinica je intervenirala na nekoliko gradskih lokacija, nakon što je mokro lišće zatrpalo odvodne kanale na zeničkim ulicama.

Vjetar je u Štrosmajerovoj ulici oborio jedno veće drvo koje je polomilo ogradu dvorišta 'Crkve Svetog Josipa' i palo na cestu. Prilikom urušavanja grane su oštetile i elektroinstalacije na javnoj mreži, dok je na jednom od parkiranih vozila pričinjena materijalna šteta. Članovi Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica uklonili su oboreno stablo i promet u ovoj ulici je osposobljen.

Veća količina vode privremeno je do intervencije prekinula automobilski saobraćaj ispod željezničkog nadvožnjaka kod zeničke kasarne 'Oružanih snaga BiH', a jedno vozilo je ostalo 'zarobljeno u vodi' na ovom lokalitetu.

Na jednom od ugostiteljskih objekata u centru grada vjetar je razbio veliko staklo, ali nije bilo ozlijeđenih osoba.

Još nema kompletnih podataka o šteti koja je prouzrokovana ponoćnim nevremenom, ali je sigurno da je bilo manjih šteta na prigradskom i seoskom području Zenice, kao i u ostalim lokalnim zajednicama na području Zeničko-dobojskog kantona.

Kopirati
Drag cursor here to close