Mahir Begić

Kolege odale počast policajcu kojeg je ubio Edin Gačić

Edin Gačić je na veoma okrutan i podmukao način ubio policijskog službenika Begića, koji je radio na redovnom osiguranju objekta Centra za obuku Suhodol.
Vijesti / Flash | 09. 02. 2021. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježena je druga godišnjica kada je policijski službenik Federalne uprave policije Mahir Begić ubijen u mjestu Suhodol kod Tarčina, općina Hadžići. 

Podsjetimo, 09. veljače 2019. godine Edin Gačić je na veoma okrutan i podmukao način ubio policijskog službenika Begića, koji je radio na redovnom osiguranju objekta Centra za obuku Suhodol.

Delegacija Federalne uprave policije, na čelu sa zamjenikom direktora, gospodinom Ensadom Korman, kao i delegacije Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i Sindikata službenika Federalnog ministarstva unutarnjih poslova, su u znak sjećanja na Mahirovu hrabrost i požrtvovanost u obavljanju policijskih dužnosti položile cvijeće na spomen ploči u Centru za obuku Suhodol istoimenog naziva ''Mahir Begić'', priopćeno je iz FUP-a. 

Također je, polaganjem cvijeća, učenjem Fatihe, te na drugi prigodan način na mezarju ''Lokve'' općina Hadžići odnta počast, poginulom policijskom službeniku, Mahiru Begić, nakon čega je, zamjenik direktora Federalne uprave policije, gospodin Ensad Korman posjetio majku poginulog policijskog službenika, istaknuto je. 

Foto: fup.gov.ba / Obilježavanje druge godišnjice od pogibije policijskog službenika, Mahira Begića
Kopirati
Drag cursor here to close