Održana javna rasprava

NS Radom za boljitak: Široki Brijeg zaslužuje biti grad

Vijesti / Flash | 06. 06. 2014. u 15:51 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U širokobriješkoj Općinskoj vijećnici danas je održana javna rasprava o Prijedlogu zakona o Gradu Široki Brijeg, priopćeno je iz Narodne stranke Radom za boljitak.

Prijedlog zakona predstavili su prof. dr. Mirko Pejanović, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i član Ustavnog povjerenstva i Harun Pindžo iz Zavoda za javnu upravu Federalnog ministarstva pravde.

U ime Narodne stranke Radom za boljitak, javnoj raspravi su nazočili Marija Antić, zastupnica u ZDPFBiH, Krešimir Šakić, općinski vijećnik, te Slobodan Tomić, koji je tom prigodom kazao kako će on kao zastupnik u Domu naroda Parlamenta FBIH nastojati ubrzati donošenje ovog Zakona na Domu naroda, kako bi on bio usvojen prije Dana općine Široki Brijeg, koji se obilježava 15. kolovoza.

''Veseli me što će napokon općina Široki Brijeg dobiti status grada, mislim da je to odavno trebalo učiniti,i mi ćemo iz Boljitka učiniti sve što je u našoj moći da se ovaj zakon usvoji što prije '', izjavila je nakon rasprave zastupnica Marija Antić.

Kopirati
Drag cursor here to close