2,7

Novi potres u Hrvatskoj i Albaniji, treslo i u BiH

Potres je registriran u 8.39 sati.
Vijesti / Flash | 12. 12. 2019. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potres jačine 2,7 stupnjeva Rihterove skale registriran je jutros na području Istočnog Sarajeva, potvrđeno je Srni u Federalnom hidrometeorološkom zavodu.

Potres je registriran u 8.39 sati. Potres se osjetio na području od Istočnog Sarajeva prema Goraždu.

Potres pokraj Karlovca

Potres jačine 3,2 stupnjeva Rihterove skale registriran je jutros na 40 kilometara od Karlovca u Hrvatskoj, objavljeno je na stranici Europsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC).

Potres je registriran u 8.46 sati na dubini od dva kilometra. Epicentar potres bio je na tri kilometra od naselja Oštarije u općini Josipdol, u Karlovačkoj županiji i 89 kilometara od Zagreba.
 

Treslo i u Albaniji

Potres jačine 2,8 stupnjeva Rihterove skale pogodio je područje na 26 kilometara od Tirane. Epicentar potresa, koji je registiran u 8.56 sati, bio je na dubini od 19 kolmetara.

Potres sa epicentrom u regiji Pala, sa magnitudom 2,6 stupnjeva Rihterove skale i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od tri do četiri stupnja Merkalijeve skale registriran je jutros u 8.39 sati.

U Republičkom hidrometeorološkom zavodu rekli su Srni da potres ovog intenziteta ne može izazvati štetu na objektima, a stanovništvo ga u epicentralnoj zoni može osjetiti.

Ovaj potres osjetio se na području od Istočnog Sarajeva prema Goraždu, potvrđeno je Srni u Federalnom hidrometeorološkom zavodu.

Potres je registrovan u 8.39 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close