'Kralj nargile'

Novi ministar izmislio nargile s okusom nutele i kupusa

Sa svoje 23 godine dokazao da je komunikativan na svom YouTube kanalu na kojem prvenstveno predstavlja ručno izrađene nargile
Vijesti / Flash | 28. 03. 2019. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arnel Isak je izabran na funkciju ministra prostornog uređenja, prometa i komunikacija i zaštite okoline u Vladi Zeničko-dobojske županije.

Arnel je sin Rame Isaka, predsjednika KO A-SDA i zastupnika u Skupštini Zeničko-dobojske županije. Sa svoje 23 godine dokazao da je komunikativan na svom YouTube kanalu na kojem prvenstveno predstavlja ručno izrađene nargile, te se predstavlja kao inovator u ovoj oblasti, piše Oslobođenje.

Kanal mu se zove Arnel KingShisha.

Isak je tako izmislio nargilu s okusom nutele, kupusa, a napravio je nargilu i u jupol kanti. Nakon imenovanja pobrisao je video materijal sa svog kanala.

Završio je Tursko-bosanski koledž u Sarajevu, a nakon toga i Ekonomski fakultet u Zenici gdje je stekao zvanje diplomiranog ekonomista.

Osim što je navodno vlasnik više ugostiteljskih objekata, njegov otac Ramo Isak posjeduje i zaštitarsku agenciju Condor. Mlađi Isak je direktor zaštitarske agencije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close