''Medijska haranga''

Novi hrvatski ministar tužit će sve medije

Vijesti / Flash | 26. 01. 2016. u 14:32 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon brojnih natpisa i teških optužbi konačno se oglasio i novi ministar branitelja Mijo Crnoja.

U priopćenju Ministarstva branitelja stoji da su sve optužbe na račun Crnoje izmišljotine i da se već pripremaju tužbe protiv svih medija koji su pisali o aferama, piše Jutarnji list.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

''Povodom niza medijskih napada posljednjih dana vezanih uz novog ministra Hrvatskih branitelja ovim putem se odlučno opovrgavaju medijski navodi koji su doveli u pitanje poštenje, osobni integritet i čast ministra.

Sve što je proteklih dana izgovoreno u medijskom prostoru glede ministrovog stambenog pitanja, navodnog nasilničkog ponašanja te nepoštivanje pravne države, ovim putem najodlučnije demantiramo.

U tom kontekstu ovlašteni smo priopćiti javnosti da će ministar hrvatskih branitelja zatražiti kaznenu i materijalnu odgovornost protiv svih nakladnika i novinara koji su sudjelovali u skandaloznoj i sramotnoj harangi. Cijela ta kampanja zapravo je usmjerena na razbijanje suradnje MOSTA i Domoljubne koalicije te u konačnici rušenju nove Vlade Republike Hrvatske''

Ultimatum Mosta: Crnoja mora otići

Most je izvršio snažan pritisak na HDZ i bezuvjetno traže da smjene ministra branitelja Miju Crnoju.

Kaže to za Jutarnji list izvor iz Mosta koji napominje da predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odugovlači s tom odlukom, ali da Most ne namjerava popustiti.

- Oko Crnoje nema kompromisa. Most traži njegovu smjenu jer se radi o osobi koja ima previše afera i nikako ne može obnašati ministarsku dužnost - kaže sugovornik Jutarnjeg.

Na pitanje što ako Karamarko ne popusti i odluči zadržati Crnoju, sugovornik kratko odgovara: "Smjenit će ga".

Sugovornik iz Mosta kaže da je u vrijeme dogovora o kandidatima za ministre njima stiglo samo jedno upozorenje da Crnoja nije dobar kandidat, ali je to bilo putem Facebooka što se samo po sebi nije moglo uzeti kao razlog da se usprotive njegovu imenovanju, a Most nema instrumente kojima bi mogao provjeriti njegovu biografiju.

DOZNAJTE ZATO bi se Crnoja ponovno mogao vratiti u zatvor!

Posted by Index.hr on Tuesday, 26 January 2016
Kopirati
Drag cursor here to close