Sastanak

Novalić i Marić: <i>Tajni</i> projekti za Mostar i Stolac

Vijesti / Flash | 16. 12. 2016. u 13:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vrijeme je da pođemo raditi i u Mostaru'', rekao je federalni premijer Fadiln Novalić uoči sastanka s predsjednikom mostarskog ogranka SDA Salemom Marićem.

Kako je prenio portal Starmo, glavne teme razgovora u sjedištu Gradskog odbora SDA su realizacija ekonomskih projekata te otvaranje novih radnih mjesta.

Kako je uoči sastanka novinarima rekao federalni premijer Novalić, radi se o realizaciji projekata vezanih za Mostar i Stolac, ali da je o detaljima rano govoriti konkretno u medijima.

Predsjednik Gradskog odbora SDA Mostar, Salem Marić rekao je kako se radi o više projekata s kojima nisu željeli izlaziti u javnost.

''Mi odavno radimo na implementaciji većeg broja projekata u Gradu Mostaru, s kojima nismo izlazili u javnost i ne želimo još ni izlaziti, jer želimo da ovo što dogovaramo ugleda svjetlo dana i da to bude u potpunosti implementirano. Ja se nadam da ćemo te projekte implementirati u narednim godinama, bez obzira na događanjima u gradu Mostaru i politička zbivanja'', izjavio je Marić.

Novalić je rekao kako u Federalnoj Vladi imaju ''namjeru više krenuti po Federaciji BiH i gradskim odborima i objašnjavati šta je to što rade u reformama''.

''S druge strane želimo njih pitati što je to što oni misle da bi mi trebali raditi u reformama'', rekao je Novalić.

Kopirati
Drag cursor here to close