Preko Caritasa

Nogometaš Toni Šunjić pomaže sugrađanima

Ovaj mladi nogometaš nije zaboravio svoj zavičaj, nego je plemenitim darom pomogao potrebite župe preko Župnoga Caritasa.
Vijesti / Flash | 24. 04. 2020. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je novu aktivnost Biskupijskoga Caritasa ''Jelo na kotačima'' nedavno podržao nogometaš Marin Aničić, danas se preko istoga Caritasa na dobročinstvo potrebitima javio još jedan nogometaš, Toni Šunjić, s donacijom od 5.000 KM.

Podsjećamo, u izvanrednim okolnostima Mostarski je Caritas uveo novost u projekt 'Skrbi za stare i nemoćne' u sklopu kojega se ostvaruje humano djelo: ''Jelo na kotačima''.

Djelatnici Caritasa svakodnevno dostavljaju tople obroke u brojne domove starih, bolesnih i osamljenih osoba. Od početka akcije broj korisnika stalno raste. A upravo po velikodušnim donacijama mladih koji imaju ne samo moćne i vješte noge za sporta nego i plemenito srce za nemoćne i potrebite, djelatnici Caritasa, raspoređeni su u tri "momčadi" ili još bolje "djevojčadi", kako bi mogli dostavljati tople obroke u domove na području Mostara i Čapljine.

Ovu donaciju ravnatelju Caritasa u Mostaru, don Željku Majiću, uručio je don Josip Galić, župnik Potoka - Bijeloga Polja, rodne župe sportaša Šunjića. Ovaj mladi nogometaš nije zaboravio svoj zavičaj, nego je plemenitim darom pomogao potrebite župe preko Župnoga Caritasa.

''Neka darežljivi Bog dobrim zdravljem nadari ovoga darovatelja'', rekao je ravnatelj Caritasa, obećavši da će stalno biti u molitvama djelatnika i korisnika Caritasa, posebno u sv. Misi koja se svakoga petka slavi u kapelici sv. Stjepana, đakona i prvomučenika, u Mostaru, a nakana je upravo za sve dobročinitelje i prijatelje Caritasa, navodi se u priopćenju Caritasa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close