Crnadak

Nisam se prepao Dodika, takve siledžije me nikada nisu impresionirale

Vijesti / Flash | 18. 02. 2016. u 12:45 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nisam se prepao Milorada Dodika - rekao je danas ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, komentirajući izjavu koju mu je uputio predsjednik RS-a da se "osveta servira hladna“.

Crnadak je na press-konferenciji naveo da je to "mafijaška prijetnja“.

''Siledžije poput njega me nikada nisu impresionirale. Ako zatreba znam se obraniti i od njega'', rekao je Cradak potvrdivši da će i službeno prijaviti Dodikove prijetnje MUP-u RS-a.

Kaže da normalno radi svoj posao, ali da je Dodik svojom prijetnjom uznemirio njegovu obitelj i očekuje reakciju nadležnih institucija, jer to što je rekao "može utjecati na raznorazne luđake koji se žele dodvoriti Dodiku“.

Dodao je i da je preuzeo određene sigurnosne mjere, odnosno službe koje su nadležne za njegovu i sigurnost njegove obitelji. Ministar vanjskih poslova BiH je ponovio da je Dodik "ponovo slagao da on po svijetu o RS-u priča najgore“.

''To nije točno, o RS-u govorim sve najbolje i afirmiram njezin značaj. Jesu li Dodika slagali ili on laže, treba njega pitati'', dodao je Crnadak.

Smatra da kod Dodika postoje frustracije, jer položaj RS-a nikada nije bio bolji i to je i Crnatkova zasluga i njegovih kolega iz Saveza za promjene.

''Vjerujem da to frustrira Dodika, jer njegov i položaj njegove stranke nikada nije bio gori'', tvrdi Crnadak.Ustvrdio je i da Dodik "vidi RS kao džunglu u kojoj nema zakona, u kojoj on odlučuje tko će trošiti pare iz budžeta, tko će se zaposliti, a tko ne, zemlja u kojoj se predsjednik RS-a iživljava nad novinarima, a ministrima šalje mafijaške poruke“.

Crnadak ističe da on zagovara sasvim drugu RS od one koju želi Dodik.

''Promoviram RS u kojoj nema velikog Baje, u kojoj se poštuje zakon'', istaknuo je šef bh. diplomacije.

Kopirati
Drag cursor here to close