Bez informacija

Nema informacija o ozlijeđenim državljanima BiH u Švedskoj

Vijesti / Flash | 07. 04. 2017. u 15:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon napada u Stockholmu tri osobe su izgubile život, a više ih je ozlijeđeno - prve su informacije iz glavnog grada Švedske, nakon što se neidentificirani vozač kamionom zabio u trgovački centar prethodno vozeći pješačkom zonom.

N1 je kontaktirao Veleposlanstvo u BiH s pitanjem ima li ozlijeđenih državljana BiH.

"Poslali smo upit policiji u Stockholmu, ali još uvijek nismo dobili odgovor. Čim budemo imali informaciju proslijedit ćemo je Ministarstvu vanjskih poslova BiH", kazali su za N1 u Veleposlanstvu BiH u Švedskoj.

Na pitanje kakva je situacija u ovom gradu nakon napada rečeno je da u veleposlanstvu BiH trenutno sve prate u medijima jer još uvijek nema službenih informacija.

Inače, u Stockholmu i okolici žive više od 4.000 Bosanaca i Hercegovaca. Mnogi od njih svakodnevno idu na posao preko centra grada, na mjestu gdje je danas izveden teroristički napad.

Jedan od Bosanaca koji živi u Stockholmu je razgovarao s novinarima portala Avaz.ba, govoreći kako mu je supruga Senada bila na licu mjesta kada je vozač ubio ljude.

''Supruga Senada bila je na licu mjesta. Javila mi se telefonom, plakala je. Kazala mi je da se ne brinemo i da je u gradu panika. Upravo javljaju da je pet mrtvih. Navodno, terorista je ukrao kamion od momka koji je došao da istovara pivo. Nakon što ga je ukrao, krenuo je u pomahnitali pohod. Tom ulicom inače ne idu kamioni, to je zona za pješake'', kaže Sead Kuloglija.

Kopirati
Drag cursor here to close