Ne dolazi ni Ivanić

Neće na ručak: Izetbegović odbio Čovića

Vijesti / Flash | 25. 07. 2017. u 20:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Predsjednik SDA Bakir Izetbegović neće prisustvovati sutrašnjem sastanku koji organizira predsjednik HDZ-a Dragan Čović'', priopćeno je u utorak navečer iz SDA.

''Predsjednik SDA smatra da je neophodno i jedino primjereno da se što prije u institucijama BiH organizira sastanak s ciljem ubrzanja provedbe Reformske agende i procesa europskih i euroatlanskih integracija BiH na kojem bi sudjelovali predsjednici svih političkih stranaka koje čine koaliciju na državnoj razini, ili u širem formatu s predsjednicima svih parlamentarnih političkih stranaka koje su 2015. godine potpisale Izjavu o spremnosti BiH na provedbu Reformske agende.

Predsjednik SDA smatra da je neprimjereno razgovarati u krnjem sastavu i u atmosferi u kojoj neki od najavljenih sudionika sutrašnjeg sastanka koordinirano ruše Vijeće ministara i druge institucije BiH'', navodi se u priopćenju SDA.

Faktor je objavio kako sastanku neće prisustvovati ni predsjednici stranaka okupljenih u Savez za promjene, Borislav Borenović, Vukota Govedarica i Dragan Čavić dok je BN televizija objavila kako sastanku u Mostaru najvjerojatnije neće prisustvovati ni Mladen Ivanić, član Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close