Sramotno

Navijači Partizana ispred zatvora u Hagu bodrili Ratka Mladića

Mnogi Grobari nisu uspjeli da uđu na stadion, ali se može reći da su misiju u Nizozemskoj ispunili. Velika grupa navijača Partizana 'obišla' je ranije danas Sheveningen. Grobari su se okupili ispred pritvorske jedinice i pjesmom podržali Mladića.
Vijesti / Flash | 29. 11. 2019. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook /  Navijači Partizana ispred zatvora u Hagu bodrili Ratka Mladića

FK Partizan iz Beograda u četvrtak je igrao utakmicu Europske lige u Haagu, gdje je gostovao Alkmaaru.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, no utakmicu je zasjenio sramotni potez Grobara - kako se zovu navijači beogradskog Partizana, koji su prije utakmice otišli ispred haaškog zatvora.

Tamo su, kako su se i pohvalili na društvenim mrežama, uzvikivali, pjevali, bodrili i pozdravljali balkanskog krvnika, osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, prenosi radiosarajevo.ba

"Mnogi Grobari nisu uspjeli da uđu na stadion, ali se može reći da su misiju u Nizozemskoj ispunili. Velika grupa navijača Partizana 'obišla' je ranije danas Sheveningen. Grobari su se okupili ispred pritvorske jedinice i pjesmom podržali Ratka Mladića", napisao je jedan od njih na Facebooku.

Ista osoba je objavila i fotografiju na kojoj se vidi kako su Grobari ispred zatvora došli sa zločinačkim zastavama i pratećom ikonografijom, što je potpuno šokiralo i nizozemsku javnost.

Ratko Mladić u Haagu je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog jezivih zločina koje je počinio za vrijeme agresije na BiH.

Kriv je za genocid, za progone i zločine protiv čovječnosti, istrebljenje, ubojstva, kršenje zakona i običaja ratovanja, deportacije, nehumano i prisilno premještanje, terorisanje, protupravne napade na civile i uzimanje talaca.

Kopirati
Drag cursor here to close