Bolovi u grudnom košu

Naser Orić ostaje u bolnici do daljnjeg

Vijesti / Flash | 28. 12. 2015. u 09:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naser Orić, ratni zapovjednik Srebrenice, koji je prije tri dana primljen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, nakon bolničkog tretmana osjeća se znatno bolje i nalazi su mu uredni, ali do daljnjeg ostaje u bolnici, potvrdili su u ovoj zdravstvenoj ustanovi za Agenciju Anadolija.

˝Poslije provedene dijagnostičke procedure isključuje se akutna koronarna bolest, kao i bolest velikih krvnih sudova. Uz dalji dijagnostički protokol, koji je usmjeren ka evaluaciji neurološkog statusa pacijenta, on i dalje ostaje u Klinici za kardiovaskularne bolesti˝, izjavila je Ersija Aščerić-Mujedinović, glasnogovornica UKC-a Tuzla, dodajući da su mu kemodinamski i laboratorijski parametri uredni.

Orić je primljen u Kliniku jer je osjetio gušenje i bolove u predjelu grudnog koša, a uz provedeni tretman, on se, kako je i sam rekao liječnicima, puno bolje osjeća.

Inače, Oriću i njegovom suborcu Sabahudinu Muhiću, 26. siječnja iduće godine na Sudu BiH trebalo bi početi suđenje zbog optužbi za navodne ratne zločine protiv ratnih zarobljenika tijekom 1992. godine na području Srebrenice i Bratunca.

Kopirati
Drag cursor here to close