Reagiranje

Naša stranka: Sporazum Vlade HNŽ i Grada Mostara je čisti kriminal

''Neprihvatljivo je bilo podržati tzv. sporazum koji primorava Grad Mostar da oprosti kamatu, kojim nas se uvjetujea kako ćemo trošiti naš novac i još nam čak ni glavnicu ne isplaćuju odmah
Vijesti / Flash | 05. 01. 2022. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sporazum Grada Mostara i Vlade HNK o oprostu milionskog duga čisti je kriminal u režiji dvije vladajuće stranke, smatraju u Gradskoj organizaciji Naše stranke Mostar.

"Pitamo se gdje je tu interes građana i zbog čega bi se Grad odrekao javnih novaca. Toliko je projekata od javnog značaja koje bi se mogle realizirati s tih pet milijuna", kazala je Irma Baralija, vijećnica Naše stranke u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Baralija podsjeća da su dvije vijećnice Naše stranke jedine u Vijeću glasale protiv ovakve odluke.

''Neprihvatljivo je bilo podržati tzv. sporazum koji primorava Grad Mostar da oprosti kamatu, kojim nas se uvjetuje kako ćemo trošiti naš novac i još nam čak ni glavnicu ne isplaćuju odmah nego u sljedećim godinama. Nama je ovo više ličilo na nalog Vlade HNŽ nego na sporazum!''

"Naša stranka će vidjeti sve pravne opcije da bi zaštitili javna sredstva i interese građana te je već angažirala svoj pravni tim da razmotri koje su opcije na stolu. Bez obzira na sve, ovom kriminalu SDA i HDZ-a treba što prije stati na kraj", zaključila je Baralija.

Kopirati
Drag cursor here to close