Potvrđeno

Nalaz negativan: Muškarac primljen u mostarsku bolnicu nema korona virus

Naime, zbog sumnji na zarazu korona virusom jedna osoba iz Tomislavgrada prevezena je u ponedjeljak, 2. ožujka, na Kliniku za infektivne bolesti SKB Mostar.
Vijesti / Flash | 03. 03. 2020. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vezano za muškarca  iz Tomislavgrada koji je dovezen u Kliniku za infektivne bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, stigao je nalaz na COVID-19 odnosno novi korona virus i nalaz je negativan'', potvrdila je to za Bljesak.info Kristina Crnjac, ispred Kriznog stožera koji je formiran u HNŽ, a vezano za pojavu korona virusa.

Naime, zbog sumnji na zarazu korona virusom jedna osoba iz Tomislavgrada prevezena je u ponedjeljak, 2. ožujka,  na Kliniku za infektivne bolesti SKB Mostar.

Kako su tada za Bljesak.info potvrdili u Domu zdravlja Tomislavgrad, radi se o mlađem muškarcu koji se u njihovu ustanovu javio zbog sumnji na korona virus, a koji je proteklih dana boravio u Italiji.

''Mlađi muškarac iz Tomislavgrada je jutros oko 10 sati primljen u našu sobu za izolaciju zbog sumnji na zarazu korona virusom. Nakon uspostavljenog kontakta, u dogovoru s našim liječnicima epidemiolozima, sanitetskim vozilom je prebačen u Sveučilišnu Kliničku bolnicu u Mostar'', rekla je ranije za Bljesak.info dr. Ana Brnas, liječnica Doma zdravlja u Tomislavgradu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close