Hrvatska žena

Nakon prozivki Borjanina nevjesta donirala donirani novac

Vijesti / Flash | 28. 03. 2017. u 08:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga 'Hrvatska žena' iz Livna, koja se našla na udaru zbog 100.000 KM koje je dobila od države jer je predsjednica u rodbinskim vezama s dužnosnicom HDZ-a BiH Borjanom Krišto, donirala je donirani novac.

Naime, dugogodišnja predsjednica Udruge Hrvatska žena Livno Tihana Krželj, koja je zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Herceg-bosanske županije i članica Žena HDZ-a BiH, nevjesta je Borjane Krišto, a udruga se našla na udaru jer je samo prošle godine inkasirala 100 tisuća maraka od Vijeća ministara.

Novac je, kako su objavili pojedini mediji, Udruga dobivala redovito i dok je Krišto bila predsjednica FBiH.

No, kako je, nakon medijskih napisa o doniranom novcu, priopćeno iz Župnog ureda Livno, Udruga Hrvatska žena donirala je 100.000 maraka za obnovu crkve u Livnu.

''Ovo je dobar primjer da svatko u svom djelovanju može učiniti nešto više za zajedničko dobro i na korist svih nas. U vrijeme najvećih kriza, nastajala su najveća djela. U ovo vrijeme krize uspjeli smo potpuno izgraditi i urediti crkvu u Guberu na ponos i radost mještana i svih nas. To je najbolji odgovor na krizu. Pozitivno htijenje i lijepa riječ dovoljni su da nas kao zajednicu učine hrabrima i snažnima kako bismo ostali časni i ponosni svjedoci svoga vremena'', naveo je župni ured.

Kopirati
Drag cursor here to close