Biciklistička staza

Nakon pisanja Bljeska pomjeren pano

Vijesti / Flash | 02. 12. 2015. u 14:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sporni pano, koji je u utorak osvanuo na biciklističkoj stazi zbog nekoordiniranositi između Grada i tvrtke u čijem je vlasništvu, pomjeren je na radost svih mostarskih biciklista.

Nakon pisanja portala Bljesak.info, putem kojeg je ukazano na nelogičnosti, pano je završio na nešto prikladnijem mjestu.

Podsjetimo, pano je bio postavljen na sredinu označene biciklističke staze, a odmah su reagirali iz Biciklističkog kluba Mostar, ističući kako ''umjesto da Mostar poprima moderan urbani izgled, što i zaslužuje, s postavljanjem navedenog panoa stvara se samo prostor za podsmjeh i izrugivanje“.

Iz mostarske firme MGE System d.o.o., koja je vlasnik panoa, istaknuli su kako je Grad počeo s gradnjom bez ikakvog obavještenja i bez davanje neke alternativne lokacije.

''Nisu nas izvijestili što da radimo, niti nam ponudili odgovore na zahtjeve koje smo im uputili još ljetos kad su započeli s radovima na izgradnji ove staze'', rekli su za Bljesak.info iz mostarske firme MGE System d.o.o. istaknuvši kako je pano tijekom radova bio oštećen i sklonjen u stranu, te da je nakon popravka panoa i završetka radova, vraćen na mjesto na kojem je i bio.

Kopirati
Drag cursor here to close