Urušavanje krova

Kreće sanacija Duhanske stanice u Čapljini

Doznajemo da će se raditi na sanaciji urušenih krovova na dva objekta kako bi se otklonila mogućnost urušavanja ostataka krovova na obližnji nogostup kojim prolaze pješaci.
Vijesti / Flash | 27. 02. 2018. u 16:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon pisanja Bljeska o urušavanju zgrade Duhanske stanice u Čapljini, koje se u proteklih 20-ak dana dogodilo par puta, reagirali su nadležni koji su nas obavijestili kako se uskoro kreće sa sanacijom zgrade.

''U četvrtak, 01. ožujka 2018. godine, sa početkom u 09:00 sati, započet će radovi u Ulici Braće Radića 1 na parceli označenoj kao k.č. broj 2614/1 k.o. Čapljina (zgrada Duhanske stanice)'', rekli su iz tvrke Duhan d.o.o. za Bljesak.info.

Doznajemo da će se raditi na sanaciji urušenih krovova na dva objekta kako bi se otklonila mogućnost urušavanja ostataka krovova na obližnji nogostup kojim prolaze pješaci.

''Mole se svi građani da u navedenom razdoblju ne parkiraju svoja vozila u neposrednoj blizini navedenih objekata, kao i da se ne kreću nogostupom koji se nalazi u neposrednoj blizini objekata'', dodaje se.

Planirani rok izvođenja radova je jedan dan, a radovi se odgađaju u slučaju loših vremenskih uvjeta.

Podsjetimo, veći dio stare i oronule zgrade Duhanske stanice u Čapljini urušio se sredinom veljače. Tada je propao veći dio krova, pod kojim su popustile grede koje su ostale u objektu, s obzirom da su ostale nelegalno izvučene iz zgrade Duhanske stanice.

Sreća u nesreći je ta što se krov urušio u unutrašnjost zgrade Duhanske stanice, tako da nije nastala nikakva šteta na stambenoj zgradi koja se nalazi u blizini.

Početkom veljače u kasnim večernjim satima urušio se dio krova ovoga objekta, a cigle su pale i na nogostup kojim svakodnevno hodaju Čapljinci, tako da je građanima prijetila prava opasnost od urušavanja dijelova zgrade.

Par mjeseci prije toga na ovoj lokaciji intevenirali su i čapljinski vatrogasci koji su gasili požar koji je zahvatio zgradu Duhanske stanice.

Kopirati
Drag cursor here to close