Dodik

Nakon novih obećanja, stabilna većina za izbor nove Vlade RS

Vijesti / Flash | 28. 11. 2014. u 13:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banja Luci, povodom imenovanja mandatara za sastav Vlade RS, s predstavnicima Unije udruženja poslodavaca, Boračke organizacije, Udruženja umirovljenika i predstavnicima Unije studenata RS-a.

Dodik je istaknuo kako je započet uspješan proces formiranja vlasti u RS-u, te da postoji stabilna većina u Narodnoj skupštini i za izbor Vlade RS, priopćeno je iz Ureda entitetskog predsjednika.

Tijekom sastanka s predstavnicima Unije udruženja poslodavaca kazao je da je opredjeljenje vlasti da ne bude smanjenja plaća u javnom sektoru, ali da će biti umanjenja javne potrošnje.

Upoznao je predstavnike Unije udruženja poslodavaca s osnovnim pravcima politike koju će povoditi kao predsjednik RS, kao i s očekivanjima koje ima od budućeg predsjednika Vlade.

Na sastanku s predstavnicima Boračke organizacije RS kazao je da će institucije nastaviti zajedno i dalje raditi na rješavanju pitanja boračke populacije i poboljšanju njihovog položaja u društvu.

Također, naglasio je da očekuje od Boračke organizacije da i ubuduće budu partneri u dijalogu.

''Udruženje umirovljenika i Unija studenata predstavljaju važan segment našeg društva i njihovi stavovi i mišljenja bili su i biće od velike važnosti za institucije RS'', osnovna je poruka Milorada Dodika rukovodstvu oba udruženja navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close