:(

Šestero ozlijeđenih u Mostaru

U najtežem stanju je radnik benzinske crpke na Tekiji, kojeg je u poslijepodnevnim satima u glavu udarila daska, uslijed čega je zadobio ozljede opasne po život i hospitaliziran je na Odjelu za intenzivnu njegu.
Vijesti / Flash | 23. 02. 2019. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kantonalnoj bolnici "Dr Safet Mujić" u Mostaru hospitalizirano je najmanje šest osoba zbog lomova i drugih ozljeda uzrokovanim jakim vjetrom, piše Srna.

U najtežem stanju je radnik benzinske crpke Gazprom na Tekiji, kojeg je u poslijepodnevnim satima u glavu udarila daska, usljed čega je zadobio ozljede opasne po život i hospitaliziran je na Odjeljenju za intenzivnu njegu.

U Kantonalnu bolnicu jutros je dovezeno i dijete koje su nakon udara bure pritisnula garažna vrata, te su mu polomljeni prsti ruke, prenio je Avaz.

Orkanski udar bure bacio je jednu ženu koja je tom prilikom slomila kuk.

U Kantonalnu bolnicu "Dr Safet Mujić" dovezena su i dvojica muškaraca, od kojih jedan ima prelom nadlaktice, a drugi ozljede šake i vrata.

Tijekom jutra je, podsjećamo, ozlijeđen i vozač nakon što je na njegov automobil palo stablo.

U jugozapadnim i južnim krajevima Bosne i Hercegovine, a posebno na putevima na području Širokog Brijega, Mostara i Čapljine, upozorava se na olujne udare vjetra. Na ovim dionicama ne preporučuje se kretanje teretnim vozilima sa prikolicom, šleperima i autobusima. 

Kako je javio FHMZ do 23 sata na snazi je upozorenje meteoalarma – NARANČASTO (olujni udari vjetra brzine 80 do 100 km/h) za područje Hercegovine i jugozapad Bosne. 

Jaka bura koja puše u subotu bez prestanka oborila je stablo čempresa na mostarskom groblju Šoinovac, oštetivši nekoliko grobova i ogradu groblja.

Osim drveća, jak vjetar prevrnuo je hladnjake, te je oborio nekoliko reklmanih panoa po gradskim ulicama.

Foto: Snimio čitatelj / Bura čupala stabla
Foto: Snimio čitatelj / ...uništavala gradilišta
Foto: Snimio čitatelj / Nastradali su i frižideri
Foto: Snimio čitatelj / Oštećen je i krov atrija u Osnovnoj školi Ilije Jakovljevića u Centru 2, a pleksi paneli su predstavljali opasnost za građane
Foto: Snimio čitatelj / Nisu pošteđeni ni reklamni panoi
Foto: Bljesak.info / U Rodoču bura je odnijela kompletan krov osnovne škole
Kopirati
Drag cursor here to close