Nagovorili ga

Nakon bratovog plesa, Lijanović lovi trendove selfijem

Vijesti / Flash | 03. 04. 2014. u 08:09 Berislav JURIČ

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je njegov brat Mladen zaplesao Happy, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, dopremijer Federacije, zapovjednik Civilne zaštite FBiH te dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Jerko Ivanković Lijanović, odradio je selfie s mladeži svoje stranke.

''Sinoć sam na nagovor Mladi za Boljitak SBK u Vitezu napravio selfie fotografiju'', napisao je Lijanović na svojem Facebook profilu.

Njegova je pak stranka na svojem profilu pohvalila potez dopredsjednika najavivši kako će ovo, kao prvi politički selfie u BiH, biti novi hit na društvenim mrežama.

''Narodna stranka Radom za boljitak i njezini Mladi za boljitak iz dana u dan nas uvjeravaju da su zaista jedini politički faktor koji na bh. sceni ide u korak s vremenom i novim trendovima, na putu ka nekim svjetlijim i boljim vremenima. Nakon otplesanog Boljitkovog Happy-a u kojem je glavni akter pored Mladih bio predsjednik ove stranke, novi hit na društvenim mrežama zasigurno je i ovaj simpatični prvi politički selfie u BiH'', naveli su iz Lijanovićeve stranke.

Pitanje je samo koliko političkim neistomišljenicima i protivnicima Lijanovićeva Boljitka u simpatičnosti može pomoći njegov selfie.

Kopirati
Drag cursor here to close