Prvo konzultacije

Najavljena sjednica Predsjedništva BiH, još nepoznat dnevni red

Danas redovna sjednica Predsjedništva BiH, još nepoznat dnevni red.
Vijesti / Flash | 21. 02. 2024. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine danas će održati redovnu sjednicu, koja je najavljena za 14.00 sati. Prema ustaljenoj proceduri u Predsjedništvu BiH konačan dnevni red sjednice bit će poznat nakon konzultacija kabineta članova Predsjedništva koje se održavaju neposredno odnosno sat prije održavanja sjednice.

Prema najavi iz Predsjedništva BiH, početak sjednice je otvoren za snimatelje i fotoreportere, a nakon sjednice bit će poslano priopćenje za javnost.

Prethodna održana sjednica Predsjedništva BiH bila je izvanredna i održana je 8. veljače, na kojoj je donesena Odluka o pokretanju postupka za vođenje pregovara radi zaključivanja Sporazuma između Bosne i Hercegovine i Europske unije o operativnim aktivnostima koje provodi Agencija za europsku graničnu i obalsku stražu (Frontex) u Bosni i Hercegovini.

Prethodna redovna sjednica Predsjedništva BiH održana je 29. prosinca i na toj sjednici prihvaćen je poziv predsjednika Republike Turske Recepa Tayyipa Erdoğana, upućen članovima Predsjedništva BiH za učešće na 3. diplomatskom forumu u Antaliji (Antalya Diplomacy Forum – ADF2024), koji će biti održan od 1. do 3. ožujka 2024. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close