Priopćenje

Nadzorne kamere zabilježile vandalizam maloljetnika u Tomislavgradu

''Oni će se bez problema prepoznati u video prilogu. Idući put objavit ćemo imena njihovih roditelja i zatražiti nadoknadu nastale štete'', navode upozoravajući kako se cijeli objekt Trga nalazi pod video nadzorom.
Vijesti / Flash | 03. 10. 2019. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Na novouređenome Trgu gange i hajdučke družine u srijedu smo bili svjedoci neprimjerenoga ponašanja i, možemo reći, vandalizma naše mladosti'', navodi se u priopćenju za javnost Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu.

Naime, nadzorne kamere zabilježile su neprimjereno ponašanje maloljetnika koji su se u večernjim satima našli na Trgu gange i Hajdučke družine. Tom prilikom počinjena je i materijalna šteta.

Video: Trg gange i Hajdučke družine - kamera 0

''Odljepljivanje naljepnica koje su postavljene kao znak upozorenja na opasnost ili kao obavijest ili uputa; udaranje i drmanje mladog drveća; gaženje cvijeća i zelenila; vješanje o nosače video zida; bacanje otpadaka izvan kanti za smeće i udaranje u zaštitne ograde nisu nimalo bezazleni'', navode.

Video: Trg gange i Hajdučke družine - kamera 1

Kako ističu, identitet počinitelja je poznat mjerodavnima, a njihova imena neće objaviti budući da je riječ o maloljetnim osobama. ''Oni će se bez problema prepoznati u video prilogu. Idući put objavit ćemo imena njihovih roditelja i zatražiti nadoknadu nastale štete'', navode upozoravajući kako se cijeli objekt Trga nalazi pod video nadzorom.

Video: Trg gange i Hajducke družine - kamera 2

''Jedan ovakav Trg treba biti mjesto okupljanja, druženja i ugodnog življenja čemu svi mi zajedno trebamo težiti, a ne uništavati'', stoji u priopćenju Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close