Stolac i Humac u četvrtfinalu

Nacionalna Završnica katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata

Nakon odigranih grupnih natjecanja prvog dana, momčadi iz župa Stolac i Humac plasirali su se u četvrtfinale
Vijesti / Flash | 09. 06. 2018. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Momčadi iz župa Stolac i Humac 

Nacionalna Završnica katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata održava se ove godine u Osijeku, od 7. do 10. lipnja 2018.

Naime, najbolje momčadi koje su se plasirale u svojim nad/biskupijama imaju pravo nastupa i na Završnici, koja se svake godine održava u nekoj drugoj nad/biskupiji.

Prošle godine ova Završnica se održavala u gradu Mostaru i okolici: Čapljina, Čitluk i Široki Brijeg, gdje župa sv. Ilije Proroka iz Stoca osvojila prvo mjesto te se tako direktno plasirala na Završnicu.

Inače, na samu Završnicu u Osijek dolaze predstavnici ovih nad/biskupija:
 
1.    ZAGREBAČKA NADBISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK (zbog smrtnog slučaja Matije Capara – momka koji je nedavno nastradao u prometnoj nezgodi i koji je trebao nastupati za ovu momčad, predstavnik zagrebačke nadbiskupije otkazao je svoj nastup)
2.    ĐAKOVAČKO-OSJEČKA NADBISKUPIJA–DVA PREDSTAVNIKA
3.    ZADARSKA NADBISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
4.    SPLITSKO-MAKARSKA NADBISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
5.    RIJEČKA NADBISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
6.    VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
7.    BJELOVARSKO-KRIŽEVAČKA BISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
8.    ŠIBENSKA BISKUPIJA – JEDAN PREDSTAVNIK
9.    POREČKO-PULSKA BISKUPIJA – JEDAN PREDSTVANIK
10.    MOSTARSKO-DUVANJSKA I TREBINJSKO-MRKANSKA BISKUPIJA – DVA PREDSTAVNIKA: župa sv. Ilije Proroka iz Stoca, kao prošlogodišnji pobjednik na Nacionalnoj završnici KMNL-a (Katoličke malonogomente lige) Crkve u Hrvata i župa Sv. Ante Padovanskog s Humca, kao prvoplasirana momčad ovogodišnjeg natjecanja naše MLH (Međužupne lige Hercegovine).

Nakon odigranih grupnih natjecanja prvog dana, momčadi iz župa Stolac i Humac plasirali su se u četvrtfinale. Više o svemu ovomu možete pratiti na website: zavrsnica.kmnl.hr. Mladima želimo i nadalje puno uspjeha, piše organizator don Mladen Šutalo.



Kopirati
Drag cursor here to close