Akcija granične policije

Na sarajevskom aerodromu uhićen osumnjičeni za krijumčarenje ljudima

Vijesti / Flash | 18. 03. 2016. u 14:18 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Postrojbe granične policije Aerodrom Sarajevo u srijedu su u 16.30 sati lišili slobode M. H. (1974.) Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Sud BiH zbog kaznenog djela ''krijumčarenje osoba''.

Državljanin BiH na Međunarodni aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Ljubljane i predan je službenicima Sudske policije Suda BiH na daljnje postupanje, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod na ulasku u BiH 16. ožujka u 15.30 sati slobode je lišen bh. državljanin D.G. (1973.) jer ga je potraživao Općinski sud Tešanj zbog kaznenog djela ''ugrožavanje sigurnosti''. Predan je je službenicima Policijske postaje Tešanj.

Istoga dana, policijski službenici JGP Orašje u 14 sati lišili su slobode državljanina BiH, D.P. (1980.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud Bijeljina zbog kaznenog djela ''prevara''. D.P. kontroliran je na MGP Šamac pri izlasku iz BiH i predan službenicima Sudske policije Bijeljina.

Policijski službenici JGP Bijeljina oduzeli su 16. ožujka 588 grama sjemenki konoplje na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. Sjemenke su otkrivene u osobnoj prtljazi prilikom granične kontrole Forda, bh. registarskih oznaka, u kojem se nalazila S.E. (1958.) Protiv bh. državljanke Tužiteljstvu BiH bit će dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo ''neovlašten promet opojnih droga'', stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close