RS

Na izletištu pekli janje za vrijeme policijskog sata

"Osobama koja nisu poštovala Zaključak Republičkog stožera za izvanredne situacije o zabrani kretanja, izdani su prekršajni nalozi po članu 22. Zakona o javnom redu i miru"
Vijesti / Flash | 09. 04. 2020. u 11:24 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Srbac zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog stožera za izvanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji manjeg bosanskohercegovačkog entiteta Republika Srpska kojom je zabranjeno kretanje osoba s navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanja svim osobama na javnim površinama u vremenu od 20 do pet sati, u protekla 24  sata sankcionirali su 11 građana.

Kako je priopćeno iz Policijske uprave Gradiška policajci su sinoć oko 20,30 sati na izletištu u mjestu Ćukale u Srpcu, zatekli 11 osoba kako peku janje na ražnju.

"Osobama koja nisu poštovala Zaključak Republičkog stožera za izvanredne situacije o zabrani kretanja, izdani su prekršajni nalozi po članu 22. Zakona o javnom redu i miru", navodi se u priopćenju.

Iz Policijske uprave Gradiška apeliraju na građane da poštuju Zaključak Republičkog stožera za izvanredne situacije o obveznom sprovođenju mjera za reagiranje na pojavu bolesti izazvane novim koronavirusom u RS-u.

Kopirati
Drag cursor here to close