GP BiH

Na graničnim prijelazima lišeno slobode šest osoba

Priopćenje granične policije
Vijesti / Flash | 18. 01. 2021. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici JGP Gradiška, 17. siječnja 2021., lišili su slobode D.M. (1981.), državljanina BiH. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Banjoj Luci zbog krivičnog djela „falsificiranje isprave“. Kontroliran je na izlasku iz BiH na prijelazu Gradiška i predati službenicima Sudske policije Banja Luka.

Istoga dana, prilikom ulaska u BiH na prijelazu Šamac, lišen je slobode A.Ć. (1984.) jer ga potražuje Općinski sud u Gradačcu radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici JGP Orašje, bh. državljanina predali su službenicima Sudske policije Odžak.

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, 17. siječnja 2021., na letu iz Beča, pripadnici Granične policije BiH lišili su slobode S.K. (1996.). Provjerama je ustanovljeno da ga potražuje Općinski sud u Sanskom Mostu zbog krivičnog djela „teška krađa“ i Policijska stanica Doboj zbog krivičnog djela „krađa“. Državljanin BiH je predan službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Dan ranije, 16. jsiječnja 2021., službenici JGP Brod su pri ulasku u BiH na prijelazu Brod lišili slobode M.R. (1993.) jer ga potražuje Općinski sud u Travniku zbog krivičnog djela „teška tjelesna povreda“. Državljanin BiH i Republike Hrvatske je predan službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici JGP Trebinje, 16. januara 2021., na ulasku u BiH lišili su slobode dvije osobe. Na prijelazu Deleuša lišena je slobode državljanka Crne Gore M.M. (1986.) jer je potražuje Sud BiH zbog krivičnog djela „krijumčarenje osoba“. Predana je službenicima Sudske policije Suda BiH. Na prijelazu Zupci lišena je slobode S.S. (1975.), nakon što je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora. Državljanka BiH je predana službenicima Okružnog centra sudske policije Trebinje, priopćeno je iz Granične policije.

Kopirati
Drag cursor here to close