Kvar na sustavu

Na GP Doljani mogu prelaziti samo državljani Europske unije

Vijesti / Flash | 24. 08. 2016. u 09:22 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog kvara na informacijskom sustavu u Hrvatskoj, na graničnom prelazu Doljani-Metković prometuju samo državljani EU. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na cestama u Bosni i Hercegovini nema dužih zastoja u odvijanju prometa. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke povećana je opasnost od odrona zemlje ili kamenja. Vozači se mole za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na cesti.

Povremene polusatne obustave prometa, zbog deminiranja terena, aktualne su na dionici M-1.8 Lončari-Orašje (u blizini mjesta Dusine).

Zbog izvođenja minerskih radova, svakodnevno u vremenu od 14 do 14:30 sati, dolazi do obustave prometa na dionici M-16 Banja Luka-Jajce (na lokalitetu Bočac).

Počeli su sanacijski radovi na dionici M-16.2 Prozor-Jablanica. Promt se za vrijeme izvođenja radova odvija jednom trakom naizmjenično uz postavljenu privremenu signalizaciju.

Zbog sanacijskih radova, sporije se prometuje i na dionicama autocsta A-1 Lepenica-Tarčin (na izlazu iz tunela Grab) i Banja Luka-Bosanska Gradiška (lokalitet petlje Mahovljani), zatim magistralnih puteva: M-16.4 Bugojno-Novi Travnik, M-17 Jablanica-Mostar, M-18 Živinice-Šićki Brod i M-5 Bihać-Izačić, kao i cesta na području Prozora (M-16.2), Olova (M-18) i Livna (M-6.1).

Kopirati
Drag cursor here to close