Radni sastanak

Mušić i Špago s ministrom obrane o problemu požara na području HNŽ

Istaknut je značaj jačanja infrastrukturnih projekata, i potrebe za sinkroniziranim djelovanja ministarstva obrane i lokalnih zajednica prilikom požara koji su na ovom području izražajan problem u tijekom ljetnih mjeseci.
Vijesti / Flash | 28. 06. 2021. u 19:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru radne posjete Mostaru, ministar obrane BiH Sifet Podžić održao je radni sastanak s Edinom Mušićem, zastupnikom u Zastupničkom domu Parlamentarne Skupštine BiH i Šerifom Špagom, predsjedavajućim Skupštine HNŽ. 

Tijekom sastanka razmatrane su mogućnosti poboljšanja suradnje ministarstva obrane i lokalnih zajednica na području Hercegovine. Istaknut je značaj jačanja infrastrukturnih projekata, i potrebe za sinkroniziranim djelovanja ministarstva obrane i lokalnih zajednica prilikom požara koji su na ovom području izražajan problem u tijekom ljetnih mjeseci kada su uobičajene visoke temperature. 

Mušić i Špago upoznali su ministra Podžića o svim važnim projektima koji se u idućem razdoblju planiraju ili su u fazi realizacije na području Mostara i Hercegovačko-neretvanskog kantona, uz konstataciju o važnosti suradnje s ministarstvom obrane i Oružanim snagama.

Ministar Podžić prije sastanka posjetio je bataljun 4. pješadijske brigade u vojarni „Miralem Jugo“ u Livču kod Mostara, gdje se upoznao s dosadašnjim aktivnostima bataljuna i planiranim zadacima u idućem razdoblju, priopćeno je iz izvršnog odbora SDA HNŽ.

 

Kopirati
Drag cursor here to close