Nismo mi ništa

MUP RS-a: Novinari Klixa na informativnom razgovoru po nalogu Specijalnog tužiteljstva RS-a

Vijesti / Flash | 05. 12. 2014. u 11:11 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) danas je priopćeno da su predstavnici redakcije Klix.ba pozvani na informativni razgovor po nalogu Specijalnog tužiteljstva RS-a.

''Policijski službenici MUP-a RS jesu pozvali na informativni razgovor predstavnike redakcije Klix.ba, ali je ta radnja izvršena po nalogu Specijalnog tužiteljstva RS. U kojim pravcima se vodi ova istraga i tko će sve biti saslušan određuje Specijalno tužiteljstvo RS'' navodi se u priopćenju iz MUPRS-a.

S ciljem, kako navode, objektivnog i pravovremenog informiranja javnosti, a u vezi s optužbama kako MUPRS-a navodno "vrši pritisak na portal Klix.ba zbog afere prisluškivanja predsjednika Vlade RS Željke Cvijanović“, ponavljaju da istragom u ovom predmetu, u skladu sa Zakonom o krivičnom postupku RS, rukovodi tužitelj Specijalnog tužiteljstva Republike Srpske.

Ministarstvo nema, kako dodaju, ovlasti tužitelja da daje bilo kakve izjave u vezi s ovim predmetom, te mole predstavnike medija da se za informacije obrate Specijalnom tužiteljstvu RS.

Kopirati
Drag cursor here to close