Reagiranje preko Facebooka

Mostarski vijećnik: Kad prijavim imovinu, trebat će mi pomoć

''Kad ja prijavim imovinski karton, ne gine mi sergija (skupljanje dobrovoljnih novčanih priloga pred džamijama, op.a.)'', komentirao je SDA-ov vijećnik uz 'smajli'.
Vijesti / Flash | 28. 07. 2021. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenih komentara nakon Objave središnjeg izbornog povjerenstva o ''zaboravnim'' vijećnicima koji nisu prijavili imovinske kartone nema. No, zato ima reagiranja na Facebooku.

Tako je SDA-ov vijećnik u Gradskom vijeću Grada Mostara Ibro Husnić objavu vijesti komentirao bez imalo opravdanja biračima koji su ga poslali da ih zastupa u Vijeću.

Samo je rekao da će mu, ako objavi imovinski karton, trebati pomoć.

''Kad ja prijavim imovinski karton, ne gine mi sergija (skupljanje dobrovoljnih novčanih priloga pred džamijama, op.a.)'', komentirao je SDA-ov vijećnik uz 'smajli'.

Husnić se, inače, u javnosti ''proslavio'', narušavanjem javnog reda i mira u jednoj kladionici kako je to opisala službeno policija, a što je on zanijekao rekavši kako je samo djelatnicu poslao u ''pm''.

Husnić je, kako se može pretražiti, i odgovorno lice Udruženja građana Jedinstvena organizacija boraca općine Mostar, a našao se i u bazi Centra za istraživačko novinarstvo gdje ga se navodi uz donaciju od 6.000 KM iz 2017. godine za Zasad malina i nabavku mehanizacije od Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

Što se tiče posla u Vijeću, Husnić je trenutno član Odbora za infrastrukturu i promet, a u prošlom sazivu Vijeća bio je član Povjerenstva za Statut, pravne akte i nadzor zakonitosti te Povjerenstva za odlikovanja i priznanja.

U ovom se sazivu protivio odluci o imenovanju članova u upravama mostarskih javnih poduzeća kao i bratimljenju Mostara s talijanskim gradom Bassanom del Grappa zbog definicije mostarskog mosta u dokumentu.

Kopirati
Drag cursor here to close