surađujte s policijom

Mostarski pedofil se 'pritajio', policija poziva da se prijave ovakvi slučajevi

Vijesti / Flash | 26. 01. 2016. u 09:55 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom prosinca među mostarskim roditeljima je izbila panika, jer se pokraj jedne od škola navodno pojavio pedofil.

Priču je za naš portal tada potvrdila jedna od majki iz naselja Centar II. koja je vidjela stariju osobu u bijelom autu kako sjedi pored igrališta OŠ Ilije Jakovljevića, te promatra djecu i čini bludne radnje. Isti prizor je vidjelo je i potvrdilo nam još nekoliko osoba iz ovog naselja.

U policiji su tada rekli kako nije bilo nikakve službene prijave vezano za ovaj slučaj, te je apelirano na roditelje i sve sugrađane da kada uoče ovakav prizor prijave policiji.

''Nemamo nikakve nove informacije vezane za taj slučaj. Kada ste nas nazvali pojačan je nadzor tog područja. U medijima se pojavila informacija, pa je ta osoba vjerojatno ili promijenila lokaciju ili se pritajila'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, ističući kako je velik problem što ljudi takve slučajeve ne prijavljuju ili ne žele prijaviti.

Marić je još jednom apelirao na sve sugrađane da prijave policiji kada vide ovakve situacije.

Na Facebook grupi Mostarske mame, koja okuplja brojne majke iz Mostara u prosincu je bio objavljen post o navodnom 'pedofilu koji je redovito ordinirao' pokraj spomenute škole, a nakon prvog pisanja i objavljivanja nitko od članica grupe više nije ništa čuo. Pojedinci su tada rekli kako znaju i identitet osobe, ali ga nisu otkrili javnosti, niti prijavili policiji.

Kopirati
Drag cursor here to close