Novi auto-otpad?

Mostarski Bijeli brijeg: Automobilski otpad godinama na parkinzima, a inspekcija šuti

Vijesti / Flash | 28. 09. 2017. u 08:18 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godinama već u mostarskom naselju Bijeli brijeg postoji problem s oštećenim vozilima koja u nevoznom stanju zauzimaju parkirna mjesta ali i, kako tvrde građani, predstavljaju opasnost za stanovnike.

''Pored toga što ta vozila zauzimaju parking mjesta, kojega na Bijelom brijegu jedva možete pronaći, ova vozila su izvori zaraze, predstavljaju opasnost za djecu koja se tu igraju, a da ne govorimo o izgledu naselja koje sve više liči na auto-otpad'', rekao je stanovnik ovog naselja za Bljesak.info.

Kako tvrdi, stanari  su u više navrata kontaktirali Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada te njihovu inspekciju za tu problematiku.

Iz te gradske službe potvrdili su im da to spada pod njihovu nadležnost, te im dali instrukcije za prijavu problema. 

Građani su, sljedeći upute koje su dobili iz gradske Uprave, poslali zahtjev za protokol 25. srpnja 2016. godine, od kojega je prošlo više od godinu dana, no vozila se i dalje nalaze na parkiralištima. Službi je ponovno, kako tvrde, poslan zahtjev 10. srpnja 2017. Ni tada nije uslijedila nikakva reakcija.

''Prije nekoliko mjeseci opet smo poslali zahtjev na šefa ove službe, bez odgovora. Prošlo je više od godinu dana čekanja i strpljenja da služba Grada Mostara obavi svoj posao'', rekao je čitatelj našeg portala.

''Naknadni kontakt prilikom telefonskih razgovora, tijekom godinu dana, je bio službenik gospodin Stanković, koji je obećavao akciju, pa davao i krive informacije da su vozila obišle službe i da su ostavljane opomene na automobilima, te čak da su se vozila pomicala i slične neistine'', rekao je čitatelj za Bljesak.info.

Redakcija našeg portala je u više navrata kontaktirala Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada, koja nas je upućivala na komunalnu inspekciju, no već tri dana, kako nam je rečeno, inspektori se nalaze na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close