Ljepša od Bridgitte Bardot, govorili su

Mostarci su tvrdili da je najljepša na svijetu: Preminula Mostarka Marija Belović

Mostarci su uvijek tvrdili da je Marija ljepša od slavne Bridgitte Bardot na kojoj je jako sličila.
Vijesti / Flash | 04. 02. 2022. u 21:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Privatna arhiva / Marija Belović

Marija je preminula u 72. godini života nakon kraće bolesti. Bila jedna od najljepših žena u povijesti Mostara, koji je inače poznat kao grad lijepih žena.

Mostarci su uvijek tvrdili da je Marija ljepša od slavne Bridgitte Bardot na kojoj je jako sličila.

U ranoj mladosti bavila se manekenstvom, a smiješila joj se i glumačka karijera, ali je Marija odlučila ne zaploviti tim vodama, već se okrenula mirnom obiteljskom životu.

  / Marija Belović

''Marija je bila prelijepa, slatka, mila, vječito dijete. Na mojim revijama samo su skandirali …Marija, Marija... Mogla je postići veliki uspjeh, čak i na filmu. Ko ju je vidio nije je mogao nikad zaboraviti, ali ono naše mostarsko je prevladalo''.

''Što će mi tamo nešto u svijetu, važno je što kaže raja u Mostaru..'' Žao mi je, jer bila je zvijezda koja je zasjala, ali se sama ''ugasila'', napisala je jednom prilikom poznata mostarska modna kreatorica i dugogodišnji direktor Modne konfekcije ''Zlatka Vuković'' iz Mostara Vesna Šunjić.

Marija je prije rata radila u Privrednoj banci Sarajevo u Mostaru. Početkom ratnih događanja izbjegla je u Nevesinje gdje je provela rat, a odmah kada je bilo moguće vratila se u svoj Mostar.

Bila sretno udana za Neđu Belovića i ima tri sina i unuke, prenosi Topportal.

Kopirati
Drag cursor here to close