DU 763 CV

Mostar: Žrtva pljačke preko Facebooka traži ukradeni automobil

Vijesti / Flash | 28. 12. 2016. u 20:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Sinoć oko 19:10h našao sam se usred oružane pljačke Konzuma u Biletićima. Upala su trojica sa automatima i maskama. Razbili su mi mobitel, polegli me na pod čizma na leđima i cijev "kalaša" uperena u potiljak. Nakon što su odnijeli novac ukrali su moj auto Audi A3 crni sa tablicama (DU-763-CV). Na zadnjem braniku je bijela naljenica na kojoj piše - mojstudio.com. Et' ukoliko vidite auto negdje javite unaprijed zahvaljujem. Nadam se da je teta iz trgovine dobro", navodi se između ostalog u Facebook statusu kupca koji je bio svjedokom pljačke u trgovačkoj radnji Konzum u Biletić Polju.

Podsjetimo, kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, očevidom je utvrđeno da su se tri nepoznate osobe do Konzuma dovezle u automobilu "Golf 2" te su naoružani automatskom puškom od djelatnice otuđili određenu količinu novca.

Nakon toga su od kupca koji se tu zatekao oduzeli vozilo "Audi A3", crne boje, i udaljili se prometnicom M-17 u smjeru Mostara.

"Golf 2" je preveze u krug PS Čitluk. S navedenim je upoznat nadležni tužitelj. Izvršen je očevid te su poduzete sve potrebne mjere, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close