Pljačke

Mostar: Razbojnici opljačkali benzinsku, trgovinu i poslovnicu Lutrije

Vijesti / Flash | 27. 02. 2017. u 09:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razbojnici su tijekom vikenda u Mostaru opljačkali benzinsku crpku, trgovinu, te poslovnicu Lutrije.

Kako je priopćeno iz policije 25.2.2017. godine, u 19,15 sati, u PS Mostar Mostar djelatnica trgovine “MM TT” u ul. fra. Didaka Buntića, je prijavila da su u navedenu trgovinu ušle dvije maskirane osobe s pištoljem u ruci, te da je jedna od tih osoba pištoljem udarila prijaviteljicu u predio čela dok je ista sjedila za kasom.

Potom ju je odgurnuo i uzeo kasu s novcem, nakon čega su isti napustili trgovinu i udaljili se u nepoznatom smjeru. Izvršen je očevid, te poduzete sve potrebne mjere.

25/26.02.2017. godine, u 02,10 sati, u PS Mostar Centar je prijavio uposlenik benzinske crpke Čule, u ul. II bojne rudničke, razbojstvo na navedenoj crpki. Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da je nn osoba ušla u unutrašnjost crpke, te uz prijetnju pištoljem iz kase otuđila novac. Upoznati krim. policija i nadležni tužitelj, poduzete sve potrebne mjere.

26.02.2017. godine, oko 21,00 sat, u PS Mostar Centar je prijavljeno da je izvršeno razbojstvo od strane dvije nn muške osobe uz prijetnju pištoljem u Lutriju BiH, u ul. K. Tvrtka u Mostaru.

Patrola policije je na licu mjesta utvrdila da su u kladionicu ušle dvije nn osobe, visine oko 180 cm, srednje tjelesne građe, obučeni u bijelu i crveno crnu duksericu s kapuljačama navučenim preko glave i od djelatnika navedene kladionice otuđili novac, priopćeno je iz policije.

Upoznata krim. policija, poduzete sve potrebne mjere.

Izvod iz sažetka dnevnih događaja za protekli vikend (24-27.02.2017.)

Proteklog vikenda (24-27.02.2017. godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 17 prijava (na području Mostara 12, na području Čapljine 3, na području Stoca 1 i na području Konjica 1).

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 5 prekršaja: na području Mostara 3, na području Prozor-Rame 1 i na području Konjica 1.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirana je 21 prometna nezgoda; na području Mostara 15, na području Prozor-Rame 2, na području Konjica 2, na području Jablanice 1 i na području Čitluka 1. Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozlijede, jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Kopirati
Drag cursor here to close