25. godina

Mostar: Program manifestacije 'Putevima pobjede Armije RBiH 92 – 95'

Vijesti / Flash | 02. 06. 2017. u 13:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru manifestacije "Putevima pobjede Armije RBiH 92 – 95", ove godine bit će obilježeno 25 godina od operacije oslobađanja Mostara od srpskocrnogorskog agresora, navodi se u priopćenju Koordinacije boračkih organizacija i udruženja HNŽ.

Tom prilikom, Koordinacija temeljnih boračkih organizacija i udruženja organizirat će 8. lipnja u Centru za kulturu Mostar izložbu ratnih fotografija pod nazivom "Zdravo, ma gdje bili, heroji Mostara" te niz manifestacija povodom oslobađanja lijeve obale Mostara i platoa Podveležje, koje će biti održane u razdoblju od 14. do 16. lipnja.

Obilježavanje deblokade Mostara i pogibije legendarnog zapovjednika Mithada Hujdura – Hujke bit će upriličeno 30. lipnja, nakon čega će biti organiziran marš "Put spasa - Glogovo".

Godišnjica formiranja Prve mostarske brigade bit će obilježena 13. srpnja, a manifestacija pod nazivom "Da se ne zaboravi" u razdoblju od 13. do 15. srpnja.

"Koordinacija temeljnih braniteljskih organizacija i udruženja poziva svoje pripadnike, članstvo, i građane da se pridruže i učestvuju u našim aktivnostima kojima slavimo našu patriotsku, plemenitu i časnu borbu za opstanak na prostorima Mostara i Hercegovine i za odbranu naše jedine domovine, Bosne i Hercegovine", priopćeno je iz te koordinacije.

Kopirati
Drag cursor here to close