sv. Mihovil

Mostar: Policajci svečano proslavili svoj dan

Obilježavanje Dana policije započelo je polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Trgu hrvatskih velikana, nakon čega je uslijedila svečana akademija u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.
Vijesti / Flash | 29. 09. 2021. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije bilo je domaćin obilježavanja svetog Mihovila, zaštitnika policije.

Tom prigodom u mostarskoj katedrali služena je sveta misa za sve poginule pripadnike MUP-a, a zatim je održana svečana akademija na kojoj su sudjelovali predstavnici policijskih struktura i Hrvatskog narodnog sabora.

Foto: Fena / Mostar: Policajci svečano na svoj dan

"Mi već nekoliko godina zajednički obilježavamo blagdan nebeskoga zaštitnika policajaca – svetog Mihovila. Tu su danas predstavnici policijskih agencija u kojima Hrvati-katolici rade i koji štuju našeg zaštitnika", kazao je tom prigodom ministar unutarnjih poslova HNŽ-a Slađan Bevanda.

On je uputio čestitku svim policajcima i policajkama, zahvalivši im za njihov danonoćni predani rad.

"Mi kontinuirano radimo na poboljšanju materijalnog statusa policijskih djelatnika, poboljšanju materijalno-tehničkih uvjeta policije i na njihovom materijalnom statusu kroz kolektivni ugovor, a to ćemo raditi i ubuduće", poručio je ministar Bevanda.

Foto: Fena / Mostar: Policajci svečano na svoj dan
Kopirati
Drag cursor here to close